UwStedentrip.nl
Boek uw trip
  • Kalender
  • Kalender
Uw Stedentrip San Francisco (vlucht+hotel)

Voordelige stedentrips naar San Francisco op UwStedentrip.nl


 
Uniek concept: Combineer zelf vlucht + hotel in San Francisco en bespaar tot 35%
Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
Flexibel: Vele hotels in San Francisco, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
Keuze: Honderden vluchten naar San Francisco, veelal exclusief onderhandeld
Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met de filter

    Boek snel uw stedentrip naar San Francisco
 

San Francisco is gelegen aan een baai aan de grote oceaan en heeft een heerlijk klimaat. De stad werd genoemd naar de franciscaner pater Junipero Serra, die in 1776 een missiepost stichtte in dit gebied.
 
Immigratie brachten veel verschillende mensen uit alle uithoeken van de wereld. Zo waren er de vissers uit Italië, kruidenmeesters uit China en mensen van vele andere beroepen uit Europa, Rusland en Latijns-Amerika. Al deze verschillende nationaliteiten hebben unieke verscheidenheid en een tolerante woonplek gecreëerd en door de vele culturen die zich hier gevestigd hebben, heeft de stad zijn karakter gekregen, die ieder jaar vele bezoekers trekt. San Francisco, ooit hippie hoofdstad, is een smeltkroes van allerlei culturen en heeft één van de grootste chinatowns ter wereld.
 
San Francisco is een van de meest Europees aandoende steden van de States. De stad is gebouwd op verschillende heuvels en ligt ingeklemd tussen de stille Oceaan en de San Francisco Bay. De stad biedt veel historische bezienswaardigheden evenals moderne architectuur, mooiere stad als San Francisco voor een onvergetelijke citytrip is er niet.
 
Fisherman's Wharf heeft veel te bieden aan bezienswaardigheden en entertainment, er is oa. een Aquarium, wassenbeeldenmuseum en natuurlijk veel winkels, restaurants en terrasjes. Bij Pier 39 treft u de bekende zeeleeuwen aan of maak van hier uit een boottocht naar oa. Alcatraz of de Golden Gate Bridge.

Adembenemend is dit grote bouwwerk, de Golden Gate Brid met een lengte van 2,8 kilometer, u heeft een fantastisch uitzicht vanaf de brug op het National recreation Area, dat zich uitstrekt van San Mateo tot Marin County. Na een bouw van 4 jaar is de brug 'die niet gemaakt kon worden' geopend in 1937.

Omdat een bezoek aan Alcatraz, gevangenis eiland, erg populair is, is het raadzaam vooraf een tour/boottocht te reserveren. Het eiland is na het sluiten van de gevangenis in 1963, uitgeroepen tot National Park waar men met video's en audio-tours in indruk krijgt van het leven in deze gevangenis.
 
Op Russian Hill, één van de vele heuvels, treft u Lombard Street aan. Alleen het bovenste gedeelte lopend van Hyde Street tot Leavenworth Street is zo bochtig en natuurlijk eenrichtingsverkeer.
 
Denkt u aan San Francisco, dan denkt u aan de Cable Cars. Voor ongeveer USD 3 dollar per persoon enkele reis kunt u al een ritje maken, oa. van Fisherman's Wharf door het centrum naar Union Square.

Bekijk de stad vanaf Twin Peaks, één van de vele heuvels in de stad, voor het mooiste uitzicht. U zult zich in San Francisco geen moment vervelen. Kortom deze stad is zeker het bezoeken waard en om alles echt goed te kunnen zien en meemaken heb je toch zeker een kleine week nodig.
 

Stedentrips Verenigde Staten


 

Naar boven          Overzicht landen
Vertrouwd & Veilig
Laagste prijsgarantie op Uw
UwStedentrip.nl naar San Francisco

Uw Stedentrip.nl San Francisco laagste prijsgarantie

Boek vertrouwd en betaal veilig op
Uw Stedentrip.nl naar San Francisco

 
Uw Stedentrip.nl ANVRUw Stedentrip.nl SGRUw Stedentrip.nl Europeesche

Uw Stedentrip.nl San Francisco iDEALUw Stedentrip.nl San Francisco MastercardUw Stedentrip.nl San Francisco VisaUw Hotels.nl San Francisco American ExpressE-bon besteden
Waardecheque
ACTIE

Waardecheque

Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro
Preferred partner